Fiecare client vintagejoy.ro are dreptul de a renunta la comanda sau de a solicita returnarea sau primirea unui alt produs in schimb, fara a suferi penalizari, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014.

De asemenea, sunt si cateva exceptii de la exercitarea dreptului de retur, precum: costul transportului pentru produsele comandate initial, produsele realizate dupa specificatiile Clientului (produsele personalizate) sau produsele ce sunt parte a unui ansamblu si nu pot fi, prin natura acestora, separate de celelalte elemente componente.

Pentru ca ne dorim sa aveti o experienta cat mai placuta pe vintagejoy.ro, desi legea specifica clar ca returnarea produselor trebuie sa fie suportata de catre client, vom suporta si noi o parte din costurile aferente schimbului de produse (costurile de transport pentru a retrimite noul produs dorit, vor fi suportate integral de noi).

Pentru a returna produsele te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail office@vintagejoy.ro si sa mentionezi in corpul mesajului numarul comenzii si produsele pe care doresti sa le returnezi, impreuna cu un cont bancar si datele necesare efectuarii viramentului bancar. In maxim 15 zile calendaristice de la data returnarii vei primi contravaloarea comenzii sau produsele schimbate. Coletele returnate fara notificare prealabila nu vor fi acceptate. De asemenea, nu vor fi acceptate pentru returnare nici produsele care prezinta modificari fizice sau semne de uzura. Inainte de a fi returnate, trebuie sa va asigurati ca ati ambalat produsele corespunzator pentru a nu suferi daune pe parcursul transportului si a ajunge in siguranta inapoi la noi.

Pentru alte informatii suplimentare, ne puteti scrie la adresa de e-mail office@vintagejoy.ro sau pe paginile noastre de socializare Instagram sau Facebook.

Informatii despre comanda
Informatii despre produs si motivul de returnare
Am citit si sunt de acord cu Termeni & Conditii