Stim. Stim ca portelanurile, decoratiunile, lumanarile parfumate sau bijuteriile se gasesc la orice pas. Atunci de ce noi?


1. Minunatii vintage cu trecut si viitor


Vintage Joy te va ajuta mereu sa te bucuri de nostalgia de odinioara, ce se regaseste fie in portelan fin englezesc, frantuzesc sau nemtesc, fie in hainele si bijuteriile calitative din secolul trecut, fiind produse ce au fost concepute pentru a dainui generatii la rand, bucurand sufletele iubitorilor de frumos.

Fie ca-ti intampini musafirii cu portelan vintage, frumos decorat si bogat in detalii, fie ca-ti compui un outfit inspirat din secolul trecut, noi suntem alaturi de tine cu fiecare ocazie!

 

 

2. Garantia Satisfactiei


Ne dorim clienti multumiti si fericiti. De aceea, ai la dispozitie 14 zile pentru a returna produsul si a-ti primi banii inapoi sau un alt produs la schimb. Pentru a beneficia de aceasta garantie, produsul nu trebuie sa fie deteriorat si sa ajunga intact la noi. Cheltuielile privind returnarea produselor vor fi o parte acoperite de noi.

 

 

3. Garantia Livrarii


Noi luam toate masurile necesare pentru ca produsele sa ajunga intacte la tine, dar daca apare nefericitul caz in care comanda a ajuns la tine deteriorata, iti schimbam produsul/ele sau iti primesti banii inapoi. Te rugam doar sa ne informezi de acest lucru, pentru a putea lua masurile corespunzatoare. Ne poti contacta la adresa office@vintagejoy.ro sau printr-un mesaj privat pe una dintre paginile noastre de Instagram sau Facebook.

 

 

4. Garantia Livrarii la Timp


In cazul in care comanda ta nu ajunge in timpul estimat de noi, iti oferim o reducere de 10% la urmatoarea comanda (doar sa ne anunti in prealabil).
Ne dorim sa fii multumit de produsele si serviciile noastre si sa ai parte de o experienta minunata alaturi de Vintage Joy.


 

 

5. Consiliere Gratuita

In cazul in care nu stii ce produs ti se potriveste mai bine sau nu te poti decide intre 2, 3 sau mai multe produse, iti oferim cu drag consiliere gratuita la adresa office@vintagejoy.ro sau printr-un mesaj privat pe una dintre paginile noastre de Instagram sau Facebook.