Pasiunea pentru lucrurile vechi, cu o poveste in spate, dar si pentru antreprenoriat, au dus la nasterea povestii Vintage Joy ce dainuie de aproape 2 ani magici in care am descoperit sute de minunatii vintage prin intermediul carora ne-am ajutat clientii sa-si aduca un strop de istorie si frumusete in casele acestora.


Autoarea povestii Vintage Joy sunt eu, Iulia, care fuge dupa minunatii, care fotografiaza produsele, care relationeaza cu voi, dragii mei, si care va ambaleaza produsele alese cu mult drag si bucurie in suflet. Dar, ca orice "supererou", am si eu un ajutor, logodnicul meu, care nu de putine ori a sosit acasa cu o multime de frumuseti vintage cu care am putut sa va incant pe voi.


Desi povestea Vintage Joy a luat nastere abia cand aveam eu 25 de ani, inca de mica am avut contact cu portelanul, mama mea lucrand intr-o astfel de fabrica, in Curtea de Arges, pe cand eu eram un prichindel si o insoteam uneori la serviciu. Inca am amintiri din vremurile respective si rememorez inclusiv mirosul de mancare de la cantina in care ieseam impreuna cu mama si colegele ei de munca pentru a servi pranzul sau gustul eugeniilor glazurate cu ciocolata de la magazinul din colt, pe care oricat le-am cautat in ultimii ani, nici ca le-am mai gasit. Sa mai spun ca inca mai am acasa un set de farfurii si un cosulet din portelan realizate de mine? Ce-i drept, cam stramb cosuletul, iar farfuriile nu decorate tocmai uniform, dar ce mai conteaza, a fost o adevarata placere sa-mi dea mana libera si "sa-mi fac de cap". Iar tocmai de aceea atunci cand imi rasar in maini portelanuri fabricate in Curtea de Arges ma izbeste imediat nostalgia si greu ma indur sa nu le opresc pe toate pentru mine. Noroc pentru voi ca nu stau intr-un palat si nu am unde sa le tin pe toate! :D


Iar acum, ca v-am spus cateva vorbe despre noi, va invit sa ne descoperiti minunatiile si sa va bucurati de iz-ul de altadata in fiecare zi in casele voastre!


 

Pentru intrebari, sugestii, recomandari, laude si un zambet sincer, ne poti contacta oricand la adresa de e-mail office@vintagejoy.ro, la numarul de telefon 0787.812.469 sau pe paginile noastre de socializare Instagram sau Facebook.

Nu uita sa zambesti! :)