Site-ul vintagejoy.ro este proprietatea societatii comerciale JULIS VINTAGE JOY SRL, avand datele de identificare: CUI 43132560, J3/1564/2020, sediu social in sat Albestii Ungureni, nr. 584, camera 1, loc. Albestii de Arges, jud Arges, cont bancar RO26INGB0000999910746200, ING Bank, capital social 200lei.

Utilizarea site-ului vintagejoy.ro (incluzand vizitarea si cumpararea produselor) implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, precizati mai jos, de aceea se recomanda citirea cu atentie a informatiilor urmatoare.

 

VINTAGE JOY SRL isi rezerva  dreptul de a modifica aceste prevederi fara o notificare prealabila.


1. Informatii Generale despre Produse si Preturi

 

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra.

 

Clientii vintagejoy.ro vor fi intotdeauna informati daca un produs este sau nu este in stoc, in cat timp se va prelucra comanda si in cat timp va ajunge la ei. Aceste informatii vor fi transmise prin e-mail sau telefon. De asemenea, vor fi contactati pentru confirmarea comenzii. In acelasi timp, ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii.

 

Imaginile cu produsele, ofertele sau preturile pot fi schimbate fara o notificare in prealabil.

 

Produsele comercializate prin intermediul vintagejoy.ro sunt produse vintage, iar in momentul livrarii vor fi intotdeauna insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare.

 

 

2. Politica de Confidentialitate

 

Politica de confidentialitate a site-ului vintagejoy.ro vine in sustinerea si protejarea confidentialitatii datelor clientilor.
JULIS VINTAGE JOY SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin intermediul sistemului informatic. Informatiile vor fi utilizate doar pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale sau promotii etc., avand acordul utilizatorului in prealabil. Furnizarea datelor catre vintagejoy.ro nu este obligatorie din partea utilizatorilor, ei putand refuza furnizarea in orice circumstante si pot solicita stergerea acestora din baza de date. Pentru a se putea realiza stergerea din baza de date, utilizatorul va trebui sa trimita un e-mail la adresa office@vintagejoy.ro.

 

Mai multe detalii despre Politica noastra de Confidentialitate puteti gasi aici.

 

 

3. Copyright

 

Intreg continutul site-ului vintagejoy.ro (text, grafice, imagini, butoane, script-uri, programe si orice alte date) este proprietatea JULIS VINTAGE JOY SRL si/sau a asociatilor, a partenerilor si/sau a furnizorilor sai si este protejat in conformitate cu Legea Drepturilor de Autor. Graficele, logo-ul, antetul si imaginile de pe vintagejoy.ro nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin JULIS VINTAGE JOY SRL, astfel incat sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze site-ul vintagejoy.ro sau JULIS VINTAGE JOY SRL.

 

 

4. Accesul & Utilizarea Site-ului

 

Accesul catre site-ul vintagejoy.ro este nelimitat, in scop personal, dar este interzisa descarcarea, modificarea totala sau partiala, reproducerea totala sau partiala a site-ului, fara a avea acordul scris al JULIS VINTAGE JOY SRL.

 

Accesarea, vizitarea, utilizarea sau achizitionarea produselor prezentate pe site-ul vintagejoy.ro implica automat acceptarea acestor termeni si conditii.

 

Odata cu inregistrarea ca utilizator al acestui site, implicit sunteti de acord cu primirea mesajelor electronice sau telefonice. Aceste contactari se vor realiza in legatura cu produsele comercializate, iar in functie de dorinta dumneavoastra puteti oricand cere modificarea sau anularea acestora, fara nicio penalizare.

 

 

5. Politica de Plata & Livrare

 

Plata produselor comandate de pe site-ul vintagejoy.ro se poate realiza prin urmatoarele modalitati:
     ✔ Plata ramburs – la primirea coletului
     ✔ Plata online cu cardul - la plasarea comenzii
     ✔ Transfer bancar – plata in avans

In ceea ce priveste plata online cu cardul, aceasta se poate efectua cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele Vintage Joy.

 

Produsele vor fi trimise prin urmatoarea metoda de transport:
     ✔ Curier Rapid

 

Costul transportului si eventualele gratuitati, le puteti consulta la sectiunea Livrare.

 

 

6. Politica de Returnare

 

Consumatorul are dreptul de a renunta la comanda sau de a solicita returnarea sau primirea unui alt produs in schimb, fara a suferi penalizari, in termen de 14 zile de la primirea produsului, conform O.G. 130/2000.

 

Pentru ca ne dorim sa aveti o experienta cat mai placuta pe vintagejoy.ro, desi legea specifica clar ca returnarea produselor trebuie sa fie suportata de catre client, in cazul schimbului de produse, vom suporta noi costul trimiterii noilor produse dorite, clientul suportand doar costurile initiale de transport.

 

Pentru a returna produsele te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail office@vintagejoy.ro si sa mentionezi in corpul mesajului numarul comenzii si produsele pe care doresti sa le returnezi.
In maxim 15 zile de la data returnarii vei primi contravaloarea comenzii sau produsele pe care le doresti la schimb.

 

Coletele returnate fara notificare prealabila nu vor fi acceptate. De asemenea, nu vor fi acceptate pentru returnare nici produsele care prezinta modificari fizice sau semne de deteriorare. Inainte de a fi returnate, clientul trebuie sa se asigure ca a ambalat produsele corespunzator pentru a nu suferi daune pe parcursul transportului. Restituirea banilor se va face in contul bancar specificat de catre client in solicitarea de returnare sau in contul bancar cu ajutorul caruia a facut plata online, dupa caz, iar suma restituita va fi exclusiv pentru valoarea produselor, costul transportului fiind suportat de catre client. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

 

In ceea ce privesc anularile, acestea se pot realiza in cazul in care produsule nu au fost inca predate Curierului sau Postei Romane. In cazul in care comanda a fost deja achitata prin transfer bancar, banii vor fi restituiti in contul clientului in decurs de 1-5 zile, iar daca a fost platita online prin card bancar banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

 

7. Abonarea & Dezabonarea la Newsletter

 

Abonarea si dezabonarea la newsletter-ul site-ului vintagejoy.ro este gratuita, voluntara si presupune acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta Legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

 

 

8. Date de Identificare ale Firmei


JULIS VINTAGE JOY SRL
CUI: 43132560
Nr. de Ordine in Registrul Comertului: J3/1564/2020
Sediu Social: sat Albestii Ungureni, nr. 584, camera 1, loc. Albestii de Arges, jud Arges
Cont: RO26INGB0000999910746200
Banca: ING Bank
Capital social: 200 lei